Varesikring

Effektive varesikringsantenner

Selvom din butik allerede er sikret mod tyveri med tyverialarmer på varerne, kan tyven i nogle tilfælde stadig slippe afsted med at stjæle. Når tyven lægger varerne i folieforede tasker og jakker, aktiveres alarmen ikke og tyven kan ubemærket forlade butikken med tyvegods.

Disse tyverier kan undgås med en metaldetektor. Flere af vores varesikringsantenner har en indbygget metaldetektor. Personalet får en diskret advarsel, når en person med folieforet taske eller jakke træder ind i butikken. Således er der mulighed for at holde øje med tyven og gribe ham på fersk gerning.

AM Antenner – AcoustoMagnetic

AM-antenner har et bredere detekteringsområde end andre typer systemer. Dette gør dem ideelle til større butiksindgange. AM-teknologi fungerer på en lavere frekvens end RF. Derfor er det perfekt til brug med væsker og metalgenstande, da der er mindre forstyrrelse af signalet.

RF Antenner – Radio Frequency

RF-antenner og RF-teknologi er den mest almindelige type EAS-systemer og bruges i vid udstrækning af modeforhandlere. De høje frekvenssignaler, den bruger, gør det imidlertid uegnet til at beskytte væsker og metalgenstande, som effektivt svækker signalet og forhindrer alarmen i at udløse. For disse typer produkter foretrækkes AM- eller EM-teknologi.technology is preferred.

Previous
Next

Varesikring:

1 stk. Varesikringsantenne

1 stk. ekstra stærk alarmbrikaftager

200 stk. alarmbrikker

Præventivt skiltemateriale

Strømforsyning, kabler, stik,

levering og installation.

Færdigt leveret og installeret.

12.950,00 kr.

LEASING FRA KR. 352,00 PR. MÅNED.

ekskl. moms  kr.